FONT DE MISTERIS
La profecia de Poe, la curiosa neteja de Txernòbil i pandèmies a les Balears

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna amb l’edició número 316, als micròfons d’IB3 Ràdio

Dissabte 4 de juliol, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents temes.

Es començarà l’edició parlant de l’escriptor Edgar Allan Poe i de profecies literàries. Vertaderament va contar en forma de novel·la uns terribles fets que es repetirien a la vida real 46 anys després?

A continuació la tragèdia de Txernòbil de l’any 1986 torna a ser la protagonista de l’actualitat. Coneixerem la història de Joker“, el robot alemany que va ser enviat per ajudar en la neteja d’aquest lloc i dels anomenats “bio-robots

Per acabar se seguirà parlant de pandèmies i quarantenes. Es coneixeran altres de les patides en el passat a les nostres illes que ens poden demostrar massa semblances amb l’actualitat. Quan varen succeir? Quina va ser la seva incidència? Que diuen les antigues cròniques? Tal vegada serveixin d’il·lustració per veure que qualsevol temps passat va ser pitjor.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda l’any 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3.org, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.