FONT DE MISTERIS
L’enigma Colón (I)

Divendres a les 20.00

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio per partida doble aquest cap de setmana

Divendres 18 de juny, Chema Font i el seu equip, en una edició especial, a les 20h, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, amb diferents protagonistes al programa:

Es parlarà d’OVNIS per unes declaracions del científic de Harvard, Abraham Loeb. També es recordarà a Joan Coll, que ens va deixar fa uns dies i fou protagonista local d’un succés molt famós pel que fa als OVNIS a les Balears.

L’enigma den Colón, torna a estar a les notícies aquests dies. Es comentarà i ampliarà un treball periodístic que ha fet un repàs a la major part de les teories sobre el naixement de l’Almirall. S’arribarà a desvetllar mai?

També s’escoltaran les seccions de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.