FONT DE MISTERIS
LES NOTÍCIES DE L’ESTIU

Dissabte a les 22.00

Dissabte 15 de setembre, Chema Font i el seu equip tornen una setmana més als micròfons d’IB3 Ràdio i ho faran amb un repàs informatiu sobre algunes de les notícies més destacades que s’han produït aquest estiu i que tenen relació amb la temàtica del programa. Història, ciència, arqueologia, psicologia, antropologia, informàtica, ecologia, entre d’altres, dins la premsa d’aquest estiu. Notícies sorprenents i que moltes han passat desapercebudes.

 Es pot seguir i comentar el programa al Facebook “Font de Misteris”, al Twitter @fontdemisteris, i fer servir l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) i del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa d’IB3 Ràdio especialitzat en misteris i llegendes de les Balears que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 hores.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.