FONT DE MISTERIS
L’espiritisme a les Illes Balears

Dissabte a les 22.00

El programa d’IB3 en la edició 199, se centra en la doctrina d’Allan Kardec i la seva presència actual a la nostra terra

Dissabte 16 de desembre, Chema Font i el seu equip cerquen respostes sobre un tema desconegut com és l’espiritisme i la doctrina espiritista, i quina presència té en l’actualitat a les nostres illes.Per això,Font de Misterisconversarà amb els fundadors del Centro Espirita de las Islas Baleares.

A més, s’exposaran les notícies de la setmana que tenen a veure amb la temàtica del programa i que han succeït o estan relacionades amb les Balears a “Mons Diversos”. I es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Podeu seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També podeu contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 hores.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda l’any 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de Millor Programa especialment «per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes».

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.