FONT+DE+MISTERIS%3A+L%E2%80%99Home+Peix

FONT DE MISTERIS
L’Home Peix

Dissabte a les 21.00

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 322

Dissabte 10 d’octubre, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio en una nova edició del programa amb diferents protagonistes:

La primera part del programa es dedicarà a la secció “Contes i Rondalles” d’Irene Font que ens tornarà a parlar d’estranys essers marins a les nostres illes. Aprofitarem per aprofundir seguidament en la figura del conegut com a “Home Peix” al llarg de la història. Quins misteris i llegendes hi ha al voltant d’aquesta figura?

A continuació en Xisco García ens oferirà un nou capítol de la seva secció “Llums i Ombres”, i es comentaran algunes de les noticies més curioses i sorprenents relacionades amb la temàtica del programa de les darreres setmanes a la secció “Mons Diversos”.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.