FONT+DE+MISTERIS%3A+L%26apos%3Binici+de+l%26apos%3B%C3%A8poca+OVNI+moderna%2C+el+mesmerisme%2C+i+misteris+a+les+quarantenes+de+les+nostres+Illes

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: L’inici de l’època OVNI moderna, el mesmerisme, i misteris a les quarantenes de les nostres Illes

El programa de misteris i llegendes d’IB3 Ràdio acomiada la vuitena temporada del programa en aquesta edició 317.

Dissabte 11 de juliol, Chema Font i el seu equip, acomiaden la vuitena temporada del programa a IB3 Ràdio amb diferents temes:

Es començarà l’edició parlant de l’aniversari del ‘primer cas OVNI de l’època moderna’? Què i quan va passar? Perquè és considerat així?

A continuació, es parlarà del mesmerisme. Quina és la història al voltant d’aquesta doctrina proposada pel Dr. Mésmer (1734-1815), relacionada amb els humors i el magnetisme? Quina relació té amb Mozart o en Benjamín Franklin?

Per acabar, se seguirà parlant d‘epidèmies al llarg de la història illenca i d’alguns fenòmens estranys succeïts mentre es passava la quarantena.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda l’any 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa ‘En directe’. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio ‘A la carta’.