FONT+DE+MISTERIS%3A+Llull%2C+Col%C3%B3n+i+els+Vikings

Dilluns a les 02.00

FONT DE MISTERIS: Llull, Colón i els Vikings

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una setmana més, amb l’edició 364.

La matinada del diumenge, 10 d’octubre, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, amb un horari especial pels esports, amb el quart programa de la desena temporada. Aquest programa també es podrà trobar al servei #AlaCartaIB3.

En aquesta edició, es parlarà d’Amèrica i d’una noticia que s’ha conegut fa poc temps: Un monjo italià va escriure sobre aquest continent al segle XIV. Com és possible? També es dedicarà temps per conèixer un estudi universitari sobre el famós joc “Pedra, Paper, Estisores”. Què hi ha al darrera? Hi ha alguna tècnica per guanyar sempre? I una setmana més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondalles”.

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.