FONT+DE+MISTERIS%3A+Mares-de-D%C3%A9u

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: Mares-de-Déu

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 352

Dissabte 3 de juliol, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, amb diferents protagonistes al programa:

Aprofitant que es compleixen 40 anys, es parlarà de les visions d’una suposada Mare-de-Déu al que era l’antiga Iugoslàvia. Com està actualment el cas? quines semblances amb casos illencs hi podem trobar?

També es coneixerà un invent curiós: la televisió mecànica. Quines similituds té amb el misteri? Com funciona?

També s’escoltaran les seccions de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.