FONT+DE+MISTERIS%3A+Mart%2C++la+Lluna%26%238230%3B+Restes+artificials+a+altres+mons%3F

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: Mart, la Lluna… Restes artificials a altres mons?

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 344.

Dissabte 4 d’abril, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents protagonistes al programa: Entre altres temes, es recuperaran antigues històries i noves teories que ens parlen de suposades “construccions” tant a la Lluna com a Mart. Què hi ha de cert? Quina repercussió varen tenir?

També es parlarà de dimonis i les seves suposades presències físiques a les Illes Balears. Què ens diuen ens antics llegats? Quan i a qui han comparegut i amb quines intencions?

També s’escoltaran les seccions de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.