FONT DE MISTERIS
Més històries de sang

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio i ho fa amb l’edició número 303 del programa. Dissabte 28 de març, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, i ho fan amb una edició amb diferents protagonistes.

A la primera part del programa, es parlarà de la implantació de microxips davall la pell humana. Ja s’està experimentant amb tot això? On succeeix? Quins beneficis pot tenir per als humans?

El programa també parlarà del conegut com a “Joc Filarmònic. Un sistema mitjançant el qual qualsevol podria crear un tipus de música. Que hi ha darrere? És possible compondre música del passat des del present i a més escoltar-la?

I per acabar està previst seguir aprofundint en temes al voltant de la sang i els seus miracles. De quina forma ha estat protagonista al nostre llegendari? Quines històries i curiositats com la liqüefacció i d’altres trobem?

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

A la pàgina web es pot sentir el programa “En directe”.

També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta” a Font de Misteris