FONT DE MISTERIS
Més Quarantenes a la Història de Balears

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio i ho fa amb l’edició número 305 del programa

Dissabte 11 d’abril, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, i ho fan amb una edició amb diferents protagonistes.

A la primera part del programa, es parlarà de la interessant iniciativa de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca que proposa a la ciutadania de l’illa crear “l’Arxiu del Confinament”. En què consisteix? Com es pot participar? No hem d’oblidar la importància que té salvaguardar les imatges i els sons d’aquest moment històric.

També es recuperarà una sorprenent i misteriosa història relacionada amb Antonio Ribera, un dels pioners en el món de la ufologia però també del submarinisme al nostre país, i l’expedició que va fer a l’illa de Pasqua amb un dels arqueòlegs i historiadors més importants de les nostres Illes: Josep Mascaró Passarius. Com fou aquesta aventura? Quins descobriments varen fer?

La part principal del programa es dedicarà a parlar de quarantenes. Com la setmana anterior, es seguiran coneixent algunes de les quarantenes patides en el passat a les nostres illes, que tal vegada ens serveixin d’il·lustració per veure que qualsevol temps passat va ser pitjor.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda l’any 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3.org, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta” a Font de Misteris