FONT DE MISTERIS
Misteris i llegendes de la mèrlera, la merla, i el tord negre.

Dissabte a les 21.00

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 319.

Dissabte 12 de setembre, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio en una nova edició del programa amb diferents protagonistes:

Es començarà el programa parlant de la mèrlera. Quins misteris i curiositats podem trobar damunt d’aquest ocell?

També es viatjarà en el temps per conèixer el conegut com cas Dyatlov. La misteriosa mort d’un grup d’excursionistes als monts Urals que després de 60 anys torna ser noticia.

Escoltarem les seccions “Contes i Rondaies” amb Irene Font, i “Llums i Ombres” amb Xisco García i finalment, es repassaran algunes de les noticies més destacades relacionades amb la temàtica del programa i que sovint passant massa desapercebudes.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.