FONT+DE+MISTERIS%3A+Misteris+sobre+rodes

Dissabte a les 22.00

FONT DE MISTERIS: Misteris sobre rodes

El programa d’IB3 realitza un programa especial a un bus de l’EMT de Palma

Dissabte 3 de novembre, Chema Font i el seu equip, faran un programa molt especial. A partir de les 22.04 hores pujaran a un bus de l’Empresa Municipal de Transports de Palma que sortirà des dels estudis centrals d’IB3 Ràdio i faran el recorregut complet en una de les línies regulars. La intenció és donar a conèixer alguns dels misteris, llegendes, història i curiositats que es poden trobar en aquells carrers per on passaran.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.