FONT+DE+MISTERIS%3A+Moixos+negres+i+Phoenix+Mediterr%C3%A1nea

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: Moixos negres i Phoenix Mediterránea

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents temes a tractar en la seva edició número 291 del dissabte 11 de gener.

Per començar, el programa entrevistarà Diego Ruiz-Mata, l’arqueòleg i catedràtic de Prehistòria de la Universitat de Cadis, per conèixer el grup d’investigació Phoenix Mediterránea. Amb ells coneixerem els projectes que tenen en marxa, i quins d’aquests estudis tenen relació amb les nostres illes.

En la segona part del programa, hi haurà temps per parlar d’animals, concretament de moixos negres i alguns dels misteris, llegendes i històries que els envolten. Hi ha qui els relaciona amb bruixes i bruixots, amb la mala i la bona sort, fins i tot amb el dimoni… Quant de veritat hi ha en aquest tema? És cert el que se sol pensar d’aquests animals?

A la darrera part del programa, es revisaran algunes de les notícies més destacades relacionades amb la temàtica del programa a la secció “Mons Diversos”.

Font de Misteris” és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21 hores.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

A la pàgina web ib3.org, es pot sentir el programa “En directe”

També podeu tornar a escoltar aquest i els altres programes al servei de ràdio “A la carta”