FONT+DE+MISTERIS%3A+Molins

FONT DE MISTERIS
Molins

Dissabte a les 22.00

El programa d’IB3 se centra en la campanya “Tots donam una mà”

Dissabte 28 d’abril, Chema Font i el seu equip han preparat una edició on els molins són els protagonistes aprofitant que, aquest mes, IB3 centra la seva campanya mensual “Tots donam una mà” en l’Associació d’Amics dels Molins de Mallorca. Què ens conta la tradició illenca sobre aquestes construccions? Quines són les seves històries i els seus enigmes? En definitiva, quins secrets amaguen aquests “gegants” de pedra?

A més a més, es repassarà l’actualitat de la setmana a “Mons Diversos” i també es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) i del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa d’IB3 Ràdio especialitzat en misteris i llegendes de les Balears, que es pot escoltar cada dissabte vespre a partir de les 22 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.comes pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.