FONT DE MISTERIS
Neandertals, Cas UMMO i la Grossa de Nadal

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3, Fonts de Misteris, torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents temes a tractar en la seva edició 288.

Dissabte 14 de desembre, Chema Font i el seu equip tornen als  micròfons d’IB3 Ràdio i ho fan amb un programa amb diferents temes a tractar.

Primer hi haurà temps de parlar sobre la prehistòria. Com varen desaparèixer els neandertals? Va ser per l’arribada de l’Homo Sapiens com es pensava fins ara? Quins nous estudis coneixem d’aquesta qüestió?

Es parlarà del conegut com a ‘Cas UMMO’ que a mitjans dels anys 70 va tenir en alerta una part de la població i aconseguí molta repercussió en els mitjans tradicionals de comunicació. Quines són les conclusions d’aquest cas, la seva relació amb les illes i la seva situació actual?

També es coneixerà la història rere la coneguda com a “Grossa de Nadal”. Com cada any, el 22 de desembre se celebra aquest sorteig tan especial. Quin és el seu origen i quines curiositats té?

A la darrera part del programa, es revisaran algunes de les notícies més destacades relacionades amb la temàtica del programa a la secció “Mons Diversos”.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h i fins a les 23.00 h.

A les sintonies d’IB3 Ràdio següents: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

També el podeu seguir digitalment a la ràdio en línia “En Directe”.

I recuperar els programes emesos a La Carta a FontDeMisteris