FONT+DE+MISTERIS%3A+%26quot%3BOvnis+abans+dels+%26quot%3BOvnis%26quot%3B

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: “Ovnis abans dels “Ovnis”

Dissabte 19 de desembre, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents protagonistes al programa:

Es començarà l’edició 332 com la setmana passada: coneixent alguns suposats casos de “Ovnis” abans de la coneguda era dels “Ovnis”. Quines referències hi ha a les cròniques i antics escrits? Quins casos coneixem a les Balears? Que hi ha pot haver de cert?

També, com cada setmana, s’escoltaran les seccions “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

Per acabar es repassarà l’actualitat dels darrers dies relacionada amb la temàtica del programa a l’espai “Mons Diversos”.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.