FONT DE MISTERIS
Ovnis i contactats

Dissabte 22 a les 22.00

Dissabte 22 de setembre, Chema Font i el seu equip, tornen una setmana més als micròfons d’IB3 Ràdio i ho faran parlant d’un enigma que podria tenir mil·lennis d’antiguitat. La possibilitat, o no, del fenomen relacionat amb  la visita i la presència d’altres civilitzacions de fora del nostre planeta. Quins suposats casos de contactats i albiraments OVNI es vinculen a les nostres Illes?

A la darrera part del programa hi haurà temps per repassar l’actualitat de la setmana a la secció “Mons Diversos”, i escoltar i llegir els missatges que ens fan arribar els oients a l’espai de xarxes socials.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 hores.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.