FONT DE MISTERIS
Prehistòria impossible

Dissabte a les 21.00

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 350

Dissabte 22 de maig, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, viatjant cap a la prehistòria.

Coneixerem una mica a una pionera a l’arqueologia com va ser  Margaret Alice Murray, que ens va ajudar a conèixer més el nostre patrimoni i que també va aprofundir en el tema de la bruixeria.

Ens endinsarem en casos a on les restes arqueològiques es tornen impossibles. Frau, errors o s’ha de reescriure també la prehistòria?

També s’escoltaran les seccions de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.