FONT+DE+MISTERIS%3A+Profecies%2C+complertes%3F

Dilluns a les 21.00

FONT DE MISTERIS: Profecies, complertes?

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una setmana més, amb la seva edició 377

En la matinada del diumenge 23 al dilluns 24 de gener, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb el dissetè programa de la desena temporada:

L’edició es centrarà en el tema de les profecies. Que diuen algunes de les prediccions per aquest any 2022? Quines profecies s’han fet sobre el nostre present i el nostre més immediat futur.

També hi haurà temps per parlar d’un metge que es va fer congelar al 1967, per tornar a “néixer” un segle després. Què hi ha darrera de la història de James Bedford?

I una setmana més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondalles”.

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).