FONT+DE+MISTERIS%3A+Profecies+matem%C3%A0tiques

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: Profecies matemàtiques

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una setmana més, amb la seva edició 379

Dissabte 5 de febrer, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb el dinovè programa de la desena temporada:

Es començarà l’edició parlant de la Biblioteca Digital de Mallorca que ha vist la llum aquests dies i ens ofereix un gran patrimoni documental a l’abast de la ciutadania. També es comentarà la clàusula de contracte d’una gran empresa que inclou els atacs zombis.

El tema principal es centrarà en algunes prediccions relacionades amb les matemàtiques, segons els estudis del català A. Deulofeu.

I una setmana més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondalles” amb una d’aquelles a on la realitat supera la ficció.

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).