FONT+DE+MISTERIS%3A+Profecies+v%C3%ADriques+i+terratr%C3%A8mols

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: Profecies víriques i terratrèmols

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents temes a tractar en la seva edició 299.

Dissabte 29 de febrer, Chema Font i el seu equip, tornen als  micròfons d’IB3 Ràdio, i ho fan amb un programa amb diferents temes a tractar. 

En primer lloc es tornarà a parlar de prehistòria, i de tornar a reescriure la història. Quines noves notícies hem conegut aquesta setmana? Quines noves teories hi ha sobre els primers pobladors de les Balears?

A continuació, el programa tractarà el tema del coronavirus, però des d’una perspectiva suposadament profètica (els darrers dies ha circulat per la xarxa un missatge que ha cridat l’atenció). Què hi ha de cert al llibre que diuen que va pronosticar aquesta malaltia? 

I per acabar continuarem parlant, com ja vàrem fer fa unes setmanes, de terratrèmols i suposades profecies a les nostres Illes. Què diuen els nostres costumaris i llegendaris? Què és realment veritat? Quan s’ha pronosticat la fi de la nostra terra?

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot sentir els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera).

A la plana web ib3.org, es pot sentir el programa “En directe”També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.