FONT DE MISTERIS
PROGRAMA 300, LA GRAN TEMPESTA SOLAR

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio i ho ha fa amb l’edició número 300 del programa

Dissabte 7 de març, Chema Font i el seu equip, tornen als  micròfons d’IB3 Ràdio, i ho fan amb una edició especial, amb diferents protagonistes.  

El programa conversarà amb el Dr. Oliver, catedràtic d’astrofísica de la Universitat de les Illes Balears on es parlarà del Sol, i el fenomen conegut com a “tempesta solar”. Què vol dir aquest terme? Quan s’ha produït i quins efectes té? Hem d’estar preocupats? Escoltarem una dramatització radiofònica sobre aquest tema i es parlarà d’altres perills i temes fascinants de l’espai.  

També hi haurà temps per parlar de les darreres notícies sobre el monstre Nessie, o conèixer les suposades històries sobre l’enviament d’infants, a principis del segle XX… per missatgeria!

“Font de Misteris” és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

A la pàgina web ib3.org es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.