FONT+DE+MISTERIS%3A+Quan+el+dimoni+es+disfressa

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: Quan el dimoni es disfressa

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 339

Dissabte 20 de febrer, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents protagonistes al programa:

En aquesta edició, després de comentar unes noticies d’actualitat es seguirà parlant de la figura del dimoni. Quan, com i perquè ha comparegut? Què ens conten les velles contarelles? Quina suposada relació ha tengut amb els alguns dels personatges més importants de la nostra història?

També s’escoltaran les seccions habituals de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.