FONT+DE+MISTERIS%3A+QUAN+LA+MAR+NI+FA+FORAT+NI+TAPA

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: QUAN LA MAR NI FA FORAT NI TAPA

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una setmana més, amb la seva edició 368

Dissabte 6 de novembre, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb el sisè programa de la desena temporada:

En aquesta edició la mar serà la protagonista del programa: coneixerem diferents casos i successos on la mar, podriem dir, que no ha fet forat ni ha tapat. És possible? Què ens conten les antigues cròniques?

També es coneixerà una noticia molt sorprenent que pot canviar la història: ha aparegut la figura d’un fantasma a un relleu de fa 3.500 anys. Què hi ha al darrere?

I una setmana més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondalles”.

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.