FONT+DE+MISTERIS%3A+Quan+la+mar+ni+fa+forat+ni+tapa+%28continuaci%C3%B3%29

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: Quan la mar ni fa forat ni tapa (continuació)

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una setmana més, amb la seva edició 369

La matinada del diumenge, 14 de novembre, a les 2:00 AM, Chema Font i el seu equip tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb un horari especial pels esports. Aquest programa també es podrà trobar al servei #AlaCartaIB3.:

Començarem l’edició parlant de l’Edat Mitjana i de com era tractada la infància. Quina era la seva concepció dels nins i nines? Com ha quedat representada a l’art?

A continuació, la mar serà una altre protagonista del dia: coneixerem diferents casos, llegendes i successos on la mar, podriem dir, que no ha fet forat ni ha tapat. És possible? Què ens conten les antigues cròniques?

I una setmana més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondalles”.

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.