FONT DE MISTERIS
Quarantenes

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio i ho fa amb l’edició número 304 del programa.

Dissabte 4 d’abril, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, i ho fan amb una edició amb diferents protagonistes.

A la primera part del programa, es parlarà d’OVNIS al Japó. Què va succeir a Tomakomai i quina relació té amb el famós cas UMMO?

També es sabrà damunt de les darreres novetats relacionades amb l’arqueologia menorquina. Fa uns dies es va publicar una notícia sobre la possibilitat de l’existència d’un alfabet en època talaiòtica a l’illa. Què i on s’ha descobert? Quina transcendència pot tenir?

La part principal del programa es dedicarà a parlar de quarantenes. Es comentarà el tema amb el psiquiatre de l’IB-Salut, Dr. D. Joaquín López per tractar de fer aquest període de confinament més lleuger. A més a més es coneixeran algunes de les quarantenes patides en el passat a les nostres illes, que tal vegada ens serveixin d’il·lustració per veure que qualsevol temps passat va ser pitjor.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

A la pàgina web www.ib3.org , es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”