FONT DE MISTERIS
Quarantenes a la Història de Balears

Dissabte a les 21h

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio i ho fa amb l’edició número 306 del programa

Dissabte 18 d’abril, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, i ho fan amb una edició amb diferents protagonistes.

A la primera part del programa, es parlarà d’un dels naufragis més importants de la Història del Segle XX: El Titànic. Aquesta setmana es commemorava el seu 108è aniversari del seu viatge inaugural, i la posterior tragèdia. Quina va ser la seva història? Es va profetitzar aquest terrible succés anys abans? Quina relació té el Titànic amb les Illes Balears?

També es recuperarà la història d’un estrany aparell anomenatUFO Detector” que durant els anys seixanta es va posar a la venda. Com era aquest aparell? Quines característiques té? Com funcionava?

La part principal del programa es dedicarà a parlar de quarantenes. Se seguiran coneixent algunes de les quarantenes patides en el passat a les nostres illes. Quan varen succeir? Quina va ser la seva incidència? Que diuen les antigues cròniques? Tal vegada ens serveixin d’il·lustració per veure que qualsevol temps passat va ser pitjor.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda l’any 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

A la pàgina web ib3.org, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.