FONT+DE+MISTERIS%3A+Quarantenes+i+confinaments+for%C3%A7osos

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: Quarantenes i confinaments forçosos

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio i ho fa amb l’edició número 307 del programa

Dissabte 25 d’abril, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, i ho fan amb una edició amb diferents protagonistes.

Es comentarà la història al voltant de la missió Apol·lo XIII que fou llançat a l’espai l’11 d’abril de 1970, però que dies després va experimentar diferents problemes que varen fer impossible el seu allunatge. Com foren aquests dies d’angoixa per als astronautes dins aquest confinament forçós?

També hi haurà temps de conèixer dues iniciatives per combatre el coronavirus. Una és des de casa a través d’un ordinador i la instal·lació d’un programari, i l’altre a través de la conversió, mitjançant d’intel·ligència artificial i la música. En què consisteixen?

La part principal del programa està previst dedicar-la a parlar de quarantenes. Se seguiran coneixent algunes de les quarantenes patides en el passat a les nostres illes. Quan varen succeir? Quina va ser la seva incidència? Que diuen les antigues cròniques? Tal vegada aquestes serveixin d’il·lustració per veure que qualsevol temps passat va ser pitjor.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.