FONT+DE+MISTERIS%3A+Realment+va+haver-hi+una+Papessa%3F

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: Realment va haver-hi una Papessa?

Dissabte 23 d’abril, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb el programa trenta de la desena temporada:

L’edició començarà viatjant fins al Japó per conèixer la llegenda al voltant d’una pedra que fa unes setmanes es va rompre. Què hi ha darrera d’aquesta història?

El tema principal del programa es centrarà en seguir descobrint alguns dels misteris de la història que envolta la figura de la coneguda com a “Papessa Joana”. Què hi ha de cert en que hi va haver una dona que va ser successora de Sant Pere al Vaticà?

Una setmana més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondalles”

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).