FONT+DE+MISTERIS%3A+Remeis+per+al+mal+boc%C3%AD

Dilluns a les 02.00

FONT DE MISTERIS: Remeis per al mal bocí

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio, una setmana més, amb l’edició 365.

La matinada del diumenge, 17 d’octubre, a les 2:00 AM, Chema Font i el seu equip tornen amb el cinquè programa de la desena temporada, als micròfons d’IB3 Ràdio amb un horari especial pels esports. Aquest programa també es podrà trobar al servei #AlaCartaIB3.

En aquesta edició, es parlarà dels anomenats ‘mal bocins’’  així com d’alguns suposats remeis contra aquest tipus de fetilleria

També es dedicarà temps per conèixer l’experiment de l’anomenada “Tercera Onada”. Un inquietant experiment fet els anys 60 del segle XX que ve a demostrar la facilitat per convertir en extremista i totalitari a un grup de persones.

I una setmana més, torna Irene Font amb la seva secció “Contes i Rondalles”.

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

Des de 2013, és l’espai a on cada dissabte vespre es parla d’allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears.

El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de Misteris” va ser reconeguda el 2015 per “Ràdio Associació de Catalunya” amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes.