FONT+DE+MISTERIS%3A+Rutes+per+Mallorca

Dissabte a les 22.00

FONT DE MISTERIS: Rutes per Mallorca

El programa d’IB3 visita alguns dels llocs més fascinants de l’illa de Mallorca

Dissabte 30 de desembre, Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què parlaran de diferents llocs de l’illa de Mallorca que són particularment interessants, anecdòtics o llegendaris. Per això, comptaran amb la presència de José María Ibáñez, autor del llibre “La vuelta a Mallorca en 80 rutas”.

També hi haurà temps, com ja férem la setmana passada, per parlar amb Amado Carbonell, de l’Associació Astronòmica d’Andratx,i amb Domingo Hernández, responsable dels webs “Misterios de Baleares” i “Antiqva Baleares”, amb els quals parlarem d’història i arqueologia.

A més a més, s’exposaran les notícies de la setmana amb la temàtica del programa i que han succeït o estan relacionades a les Balears a “Mons Diversos”. També es llegiran els missatges dels oients a la secció de “Xarxes Socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.comes pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.