FONT+DE+MISTERIS%3A+Sor+Tomassa+i+el+Dimoni

Dissabte a les 21.00

FONT DE MISTERIS: Sor Tomassa i el Dimoni

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb l’edició 342

Dissabte 20 de març, Chema Font i el seu equip, tornen als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents protagonistes al programa:

Es parlarà del dimoni i la reva relació amb la més famosa de les nostres santes, Sor Tomasseta. Sabieu que és probablement el personatge històric de les nostres illes que més bregues ha tengut amb el maligne? Quan i perquè li va comparèixer? Què ens diuen les tradicions? Quins altres dimonis han comparegut a la nostra terra segons la llegenda?

Hi haurà temps per viatjar al passat, i recuperar algunes veus molt llunyanes. Quins foren les primeres que es varen enregistrar?

També s’escoltaran les seccions de “Contes i Rondaies” d’Irene Font i el “Llums i Ombres” d’en Xisco García.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.