FONT+DE+MISTERIS%3A+Terratr%C3%A8mols%2C+el+Sant+Sudari+i+misteris+i+llegendes+relacionades+amb+els+moixos

Dissabte a les 21h

FONT DE MISTERIS: Terratrèmols, el Sant Sudari i misteris i llegendes relacionades amb els moixos

El programa de misteris i llegendes d’IB3 torna als micròfons d’IB3 Ràdio amb diferents temes a tractar en la seva edició 297

Dissabte 15 de febrer, Chema Font i el seu equip tornen als  micròfons d’IB3 Ràdio i ho fan amb un programa amb diferents temes a tractar.

En primer lloc es continuarà parlant, com la setmana passada, de les llegendes i misteris relacionats amb els terratrèmols a les nostres Illes. Què en diu la nostra tradició? Parla de la destrucció de les Balears?

També hi haurà temps de parlar, entre altres temes, del Sant Sudari de Turin. El suposat llençol que hauria cobert el Bon Jesús en el moment de la seva resurrecció. Quines novetats hi ha? Què en diuen, les notícies?

En la darrera part del programa se seguirà tractant el tema dels moixos negres i les llegendes al voltant d’aquests animals. Quines particularitats tenen? Què en diuen, els nostres costumaris?

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 21.00 h.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

A la pàgina web ib3.org, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.