FONTS+DE+MISTERIS%3A+Expedients+OVNI+a+les+Balears

Dissabte a les 22.00h

FONTS DE MISTERIS: Expedients OVNI a les Balears

El programa d’IB3 dedica la seva edició a la suposada presència de casos OVNI a les nostres Illes

Dissabte 27 d’octubre, Chema Font i el seu equip, faran un repàs d’alguns dels coneguts com a ‘expedients OVNI’ que s’han produït a la nostra terra al llarg de la història.  Quan i on han ocorregut? Quins han estat els seus protagonistes?

A la darrera part del programa hi haurà temps per repassar l’actualitat de la setmana a la secció “Mons Diversos”, i escoltar i llegir els missatges que ens fan arribar els oients a l’espai de xarxes socials.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisterisIB3. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misterisés el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.