FORA+D%26apos%3BHORA%3A+Sebastian+Lora%2C+Javier+Vidal+i+Marina+Sancho

Divendres a les 21h

FORA D’HORA: Sebastian Lora, Javier Vidal i Marina Sancho

Torna un divendres més el programa presentat per Julià Frau a IB3 Ràdio Fora d’Hora. Dues hores en directe d’entreteniment i coneixement a les xarxes socials. Els convidats al programa d’aquesta setmana seran:

Sebastian Lora, que ens parlarà de les habilitats de comunicació, de com aconseguir guanyar influencia, la importància de saber parlar en públic i aconseguir vendre més.

Javier Vidal, director de ‘Screamfarm’, que ens parlarà de les xarxes socials del parc temàtic terrorífic, que s’inaugura aquesta setmana, a Ca Na Susi d’Esporles. Els assistents podran gaudir d’una experiència de por extrema, ambientada amb més de 50 actors.

Marina Sancho, periodista multimèdia que ens contarà com començar a fer una estratègia de xarxes socials, i de les diferències entre les campanyes de contingut i les que fan per a influencers.

I també les seccions habituals de cada programa:

Núria Sosa ens parlarà de les novetats i notícies relacionades amb el món digital. En Marco Antonio Otero donarà el toc d’humor, i ens parlarà d’algunes curiositats de la web 2.0. I n’Isaac Hernandez repassarà les notícies curioses i divertides de la setmana.

 

Per escoltar aquest programa ho podeu fer en diferents mitjans i plataformes:

A les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

En directe des del web d’IB3:  Directe

I al YouTube d’IB3 Televisió a partir del dilluns