FORA+D%26apos%3BHORA%3A+Dani+Puig+%28Agafa%26apos%3Bm+si+pots%29+i+el+projecte+art%C3%ADstic+3SP

Divendres a les 21h

FORA D’HORA: Dani Puig (Agafa’m si pots) i el projecte artístic 3SP

Un divendres més l’equip del programa Fora d’Hora (21.00 h – 23.00 h) està preparat per oferir-vos nous continguts i entrevistes. Els convidats d’aquesta setmana són:

El primer convidat del divendres serà Dani Puig, és el director de càsting del programa Agafa’m si pots d’IB3 Televisió. Amb ell també vindran les germanes Lidia i Berta Vargas, que són les guanyadores del primer pot del programa.

Tot seguit hi haurà als estudis d’IB3 Ràdio Mateu Feminia i Mario Uran que ens explicaran les seves experiències dins el projecte artístic 3SP.

Per la seva part, Gaspar Torrens, s’encarrega de les xarxes socials de l’associació amics de la ciència-ficció que ens contarà tot el que tenen preparat per al pròxim esdeveniment friqui a Calvià, juntament amb Daniel Alonso, responsable de màrqueting de Katmandú.

A més a més, es faran les seccions habituals de cada divendres:

La secció ‘Sosabilízate‘ de Núria Sosa on ens parla de les novetats i notícies relacionades amb el món digital i les xarxes socials. Marco Antonio Otero, posa el toc d’humor amb les curiositats del món digital. Isaac Hernández repassarà les notícies curioses i divertides de la setmana.

‘Fora d’hora’ és un programa dedicat al món digital i a les xarxes socials. El podeu seguir en directe cada divendres vespre de 21.00 h a 23.00 h, o seguir-lo a les xarxes socials @fdhib3.