FORA D’HORA
Director del ‘Cinc Dies’ i el Festival s’Illo de Ca’n Timonet

Divendres a les 21h

El programa Fora d’Hora ja arriba al programa número 9 des que va començar. Per aquest programa l’equip de Fora d’Hora tenen preparades entrevistes, tertúlies i més convidats. 

En aquest cas, començarem amb la visita a l’estudi de Sebastià Munar. Ell és el director del programa ‘Cinc Dies’ d’IB3 televisió. Ens parlarà sobre el seu programa i algunes anècdotes i experiències. 

També ens visitaran altres convidats. Primerament comptarem amb Sergi Moyano estudiant de periodisme que utilitza les xarxes socials cada dia. Va ser el guanyador del darrer premi Alberta Giménez en la categoria audiovisual amb el reportatge “Educació contra l’Holocaust”. 

David Jabaloyas (del col·lectiu Sa Pedrera) i Jeroni Obrador (Director del Festival s’Illo de Ca’n Timonet). Ens parlaran de la festa ‘Marifira’ i de totes les activitats culturals que es realitzen aquest cap de setmana a Sa Talaia. 

A més a més, com és habitual cada setmana, Núria Sosa ens parlarà de les novetats i notícies relacionades amb el món digital. Tindrem a Marco Antonio Otero que donarà el toc d’humor al programa amb el llistat de les xarxes socials més curioses que podem trobar. I la secció de n’Isaac Hernández, que repassarà les notícies d’actualitat de la setmana.

Podeu seguir el programa a les xarxes socials @fdhib3, escoltar-ho a la ràdio en directe o recuperar el programa A la Carta.