FORA D’HORA
Entrevista a Cristina Sastre, responsable del web dels serveis informatius d’IB3: www.ib3noticies.com

Divendres a les 21h

“Fora d’hora” és un programa dedicat al món digital i a les xarxes socials. L’espai radiofònic està conduït per Julià Frau amb les segones veus de Majo Garcia i Marco Antonio Otero. El programa reuneix persones que són populars a les xarxes socials amb altres que són conegudes per la seva feina als mitjans de comunicació. Cada programa consta d’una entrevista, una tertúlia molt animada i sorpreses diverses.

Aquest divendres tendrem les visites de:

Cristina Sastre, periodista i experta en periodisme digital i noves narratives, que després d’algunes experiències a diferents mitjans de comunicació, actualment és la responsable del web dels serveis informatius d’IB3: www.ib3noticies.com

Natividad Pérez, directora de màrqueting de Mara Marka, que ens parlarà de la seva feina a les xarxes socials, de diferents maneres d’utilitzar-les i de la importància de la part digital a qualsevol empresa.

Giraldo i Giovanny són ‘coaches’ musicodigitals del grup iMex, i vendran a explicar-nos com dos apassionats de la música, el món artístic i els escenaris han aconseguit obrir-se camí amb les xarxes socials i tenir eines de feina gràcies al món digital.

I donarem la benvinguda a Majo Garcia, que ens acompanyarà a partir d’ara al programa i ens parlarà de les novetats i notícies relacionades amb el món digital. Marco Antonio Otero donarà el toc d’humor al programa, i ens parlarà d’algunes curiositats de la web 2.0. I Isaac Hernández repassarà les notícies curioses i divertides de la setmana.

Podeu seguir en directe el programa cada divendres vespre de 21 a 23 hores, o seguir-lo a les xarxes socials @fdhib3

 

FORA D’HORA