FORA D’HORA
Fonts de misteris i Marta González, investigació i formació a les xarxes

Divendres a les 21h

Aquest divendres tendrem com a convidats els membres del programa ‘FONTS DE MISTERI’ d´IB3Ràdio, per parlar-nos de les seves xarxes socials, i també de com utilitzen internet per a investigar els temes que tracten cada setmana al seu programa. També ens visitarà Marta Gonzalez de Coomunicando, que ens parlarà de xarxes socials, de la formació a l’entorn digital, dels propers cursos que ella imparteix i ens dirà que hem de fer i que no a les nostres xarxes personals.

Na Núria Sosa ens parlarà de les parts tècniques de les apps i eines més utilitzades, donant-nos consells per millorar la nostra experiència al món digital.
I en Marco Antonio Otero donarà el toc d’humor repassant els tutorials de YouTube més inútils i absurds, algunes apps que no serveixen de res i moltes curiositats més.

‘Fora d’hora’ és un programa dedicat al món digital i a les xarxes socials, un espai que reuneix persones que són populars a les xarxes socials amb altres que són conegudes per la seva feina als mitjans de comunicació. Cada programa consta d’una entrevista, una tertúlia molt animada i sorpreses diverses. L’espai radiofònic és conduït per Julià Frau, amb les segones veus de Núria Sosa i Marco Antonio Otero.

El podeu escoltar en directe els divendres vespre de 21 a 23 h, o veure’l en streaming a https://ib3.org/directe?c=radio.

Podeu recuperar el programa #ALaCarta aquí: https://www.youtube.com/watch?v=cpK3J5Ju8Rk 

Fora d’hora