FORA+D%26apos%3BHORA%3A+Jaume+Rovira+%28Uep%21+Com%C2%A0anam%3F%29%2C+Ismael+G%C3%B3mez+i+el+Fest+Ciutat

Divendres a les 21h

FORA D’HORA: Jaume Rovira (Uep! Com anam?), Ismael Gómez i el Fest Ciutat

Un divendres més torna Fora d’Hora, el programa digital d’IB3 ràdio. Aquest és el programa 11 i visitaran l’estudi de ràdio els següents convidats:

Pel que fa als convidats de la casa, tindrem a Jaume Rovira, el director del programa Uep! Com anam? que vindrà amb algunes sorpreses més.

També comptarem amb la presència de tres convidats més. Amb Núria Miranda parlarem dels concerts de l’11 i 12 d’octubre al velòdrom de Palma, amb música Indi, al Fest Ciutat.

Xavier Idevik i Joan Miquel Duran ens contaran què és Don Dominio‘, una empresa de Manacor que es dedica al registre de dominis, hosting i seguretat web.

Finalment, amb Ismael Gómez parlarem del compte d’Instagram @borrachosmallorca. En pocs mesos ha arribat a 41 mil seguidors.

Com cada divendres tindrem també les seccions de Núria Sosa, amb les novetats del món digital; Marco Antonio Otero amb les curiositats del món digital i Isaac Hernández, amb les notícies més destacades de la setmana.

Podeu seguir en directe el programa cada divendres vespre de 21.00 h a 23 .00 h, o seguir-lo a les xarxes socials @fdhib3. També el podeu veure a YouTube, un cop emès, ja que el programa és grava.