FORA D’HORA
Joan Fullana (Director de la sèrie ‘Mai Neva a Ciutat’)

Divendres a les 21h

‘Fora d’Hora’, el programa conduït per Julià Frau torna un divendres més als micròfons d’IB3 Ràdio a partir de les 21.00 h. Els convidats que tindran aquesta setmana seran els següents:

El primer convidat és Joan Fullana, el guionista i director de la sèrie d’IB3 Televisió ‘Mai Neva a Ciutat’, produïda per Nomad Visión i Espaitemps. Ens parlarà i contarà novetats d’aquesta temporada.

Tot seguit, parlarem amb el realitzador audiovisual i fotògraf freelance que es dedica a la creació de continguts per a xarxes socials, especialitzat en la gastronomia i els productors rurals. Ell és Tarek Serraj.

Una altra de les visites serà Marta Carol, la responsable de comunicació de la Cambra de Comerç de Mallorca. Ens parlarà de la digitalització de les pimes i de com ajuden els empresaris en aquests aspectes.

La darrera convidada serà Francesca Masillo. Ella és ‘community manager’ i continguts e-commerce d’Abbacino (empresa mallorquina de complements i moda que enfoca la seva línia de productes amb el color i la llum de l’illa).

A més, parlaran del tema principal de les novetats i notícies relacionades amb el món digital. També es faran les seccions habituals de Marco Antonio Otero (algunes curiositats de la web 2.0) i Isaac Hernández (notícies curioses i divertides de la setmana).

Podeu seguir aquest programa en directe sintonitzant els dials d’IB3 Ràdio a partir de les 21.00 h: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

També el podeu escoltar  ‘EnDirecte’ des del web d’ib3.org.

I escoltar els programes ja emesos a Fora d’Hora