FORA+D%26apos%3BHORA%3A+Joan+Trias+%28IB3+M%C3%BAsica%29%2C+Mar+Mu%C3%B1oz+i+Carmen+Bueloh%C3%A1

Divendres a les 21h

FORA D’HORA: Joan Trias (IB3 Música), Mar Muñoz i Carmen Buelohá

El divendres a partir de les 21.00 h del vespre torna el programa Fora d’Hora a les ones d’IB3 Ràdio. Un programa en directe amb dues hores d’entreteniment on es parlarà sobre les últimes novetats del món digital.

Els convidats d’aquesta setmana seran els següents:

Primerament coneixerem a Joan Trias. Ell és la persona que hi ha darrere de molta de la música d’IB3 Ràdio, és el coordinador musical. Ens explicarà l’aposta d’IB3 pel nou canal d’IB3 Música , el canal online que ofereix 24 hores de música de qualitat en stream.

També passaran pels micròfons d’IB3 Ràdio Mar MuñozCarmen Buelohá. Muñoz és CEO a l’empresa IT Travel Services i ens explicarà com millorar les vendes i conèixer el nostre client tot utilitzant tècniques en Big Data’Buelohá és consultora i formadora de social media marketing. Per la seva passió en les arts escèniques, s’ha especialitzat en empreses artístiques, artesanals i culturals.

A més a més, podrem gaudir de les seccions habituals de:

Marco Antonio Otero ens parlarà d’algunes curiositats de la web 2.0. Núria Sosa sobre les novetats i notícies relacionades amb el món digital. Finalment, Isaac Hernández repassarà les notícies curioses i divertides de la setmana.

És el programa de xarxes socials i món digital conduït per Julià Frau.

Com sabeu és un programa que podeu veure, un cop emès, a través del YouTube d’IB3 Televisió.

Per escoltar-lo en directe podeu fer-ho a les sintonies d’IB3 Ràdio:
Mallorca 106.8
Menorca 88.6
Eivissa i Formentera 93.7

O des del web d’IB3 directe aquí