FORA D’HORA
Joan Trias (IB3 Música), Mar Muñoz i Carmen Buelohá

Divendres a les 21h

El divendres a partir de les 21.00 h del vespre torna el programa Fora d’Hora a les ones d’IB3 Ràdio. Un programa en directe amb dues hores d’entreteniment on es parlarà sobre les últimes novetats del món digital.

Els convidats d’aquesta setmana seran els següents:

Primerament coneixerem a Joan Trias. Ell és la persona que hi ha darrere de molta de la música d’IB3 Ràdio, és el coordinador musical. Ens explicarà l’aposta d’IB3 pel nou canal d’ IB3 Música , el canal online que ofereix 24 hores de música de qualitat en stream.

També passaran pels micròfons d’IB3 Ràdio Mar MuñozCarmen Buelohá. Muñoz és CEO a l’empresa IT Travel Services i ens explicarà com millorar les vendes i conèixer el nostre client tot utilitzant tècniques en Big Data’Buelohá és consultora i formadora de social media marketing. Per la seva passió en les arts escèniques, s’ha especialitzat en empreses artístiques, artesanals i culturals.

A més a més, podrem gaudir de les seccions habituals de:

Marco Antonio Otero ens parlarà d’algunes curiositats de la web 2.0. Núria Sosa sobre les novetats i notícies relacionades amb el món digital. Finalment, Isaac Hernández repassarà les notícies curioses i divertides de la setmana.

És el programa de xarxes socials i món digital conduït per Julià Frau.

Com sabeu és un programa que podeu veure, un cop emès, a través del YouTube d’IB3 Televisió.

Per escoltar-lo en directe podeu fer-ho a les sintonies d’IB3 Ràdio:
Mallorca 106.8
Menorca 88.6
Eivissa i Formentera 93.7

O des del web d’IB3 directe aquí