FORA+D%26apos%3BHORA%3A+Lina+Mira+d%E2%80%99Amor+de+Cans%2C+Tolo+Piz%C3%A0+i+Nat%C3%A0lia+Covas

Divendres a les 21h

FORA D’HORA: Lina Mira d’Amor de Cans, Tolo Pizà i Natàlia Covas

Aquest programa de Fora d’Hora comptarà amb molts convidats que faran un programa variat i entretingut. El programa que s’emet els divendres de les 21.00 a les 23.00 de la nit.

En aquest cas, començarem fent una tertúlia inicial sobre un tema d’actualitat. Tot seguit ens centrarem a entrevistar a Lina Mira, actriu d’Amor de Cans. Amor de Cans és la sèrie d’IB3 que estrena nous capítols el dilluns dos de setembre. Ens explicarà el que podem trobar en aquests nous capítols.

A més a més, tindrem la visita d’en Baaldo, Tolo Pizà i Natalia. En Baaldo és un jove artista conceptual que es dóna a conèixer a través de les xarxes socials. Tolo Pizà, que ja va venir al programa i torna per explicar-nos més sobre l’ús que en fa ell de les xarxes socials. 

Finalment, Natalia Covas que és professional de Social Media i ens parlarà de la seva feina diària. És professional en el sector del món digital. 

Com cada divendres, tindrem les seccions de Núria Sosa ‘Sosabilízate’, amb les novetats del món digital i les xarxes socials. Marco Antonio Otero, ens parlarà dels dispositius electrònics amb utilitats curioses. I, aquesta setmana també tindrem a Isaac Hernández, que repassarà les notícies més destacades de la setmana. 

Fora d’Hora és el programa dedicat a les xarxes socials i al món digital, presentat per Julià Frau.

Podeu seguir el programa en directe a través de la ràdio o des de la pàgina web https://ib3.org/directe?c=radio