FORA D’HORA
Lluc Rosselló d’IB3 Televisió i María José García, comunicació digital

Divendres a les 21h

Els divendres de 21.00 h a 23.00 h són del programa Fora d’Hora.

Aquesta setmana el programa ve ple de continguts nous i convidats. 

Durant la primera hora del programa, parlarem amb Lluc Rosselló, redactor actual dels programes d’IB3 Televisió, ‘Uep! Com anam?’ i ‘Cinc dies’. Ens parlarà de la seva feina diària però també de quin ú sli dona a les seves xarxes socials més personals o professionals. 

Tot seguit tindrem als estudis d’IB3 Ràdio a Pere Bujosa, un músic mallorquí resident a Amsterdam actualment, i que ha tret recentment el disc Wabi-sabi, i es troba fent promoció d’aquest. Ens explicarà les seves experiències amb les xarxes socials i com les enfoca.

També comptarem amb la presència de María José García, especialista en màrqueting digital i comunicació, que ens parlarà del dia a dia de la seva feina. 

A més a més, com cada setmana tindrem la secció de Núria Sosa que ens porta les últimes novetats del món digital i les xarxes socials; Marco Antonio Otero què repassarà els comptes amb més seguidors i el que cobren els ‘influencers’ més cotitzats; Isaac Hernández ens relatarà els fets i notícies més rellevants d’aquesta setmana. 

“Fora d’hora” és un programa dedicat al món digital i a les xarxes socials. L’espai radiofònic està conduït per Julià Frau amb les segones veus de Núria Sosa i Marco Antonio Otero. El podeu seguir en directe cada divendres vespre de 21 a 23 h, o seguir-lo a les xarxes socials @fdhib3.