FORA D’HORA
Miquel Serra i ‘La meva, la millor’

Divendres a les 21h

“Fora d’hora” ha convidat per aquest divendres  a membres i concursants del programa “La meva, la millor”, d’IB3Televisió, per parlar-nos de les seves xarxes socials i de l’estrena del concurs aquesta setmana.

Ens visitarà Miquel Serra, un cuiner que s’ha donat a conèixer a Youtube on recupera antigues receptes familiars de la cuina local. D’aquesta manera ha ajuntat amb èxit les noves tecnologies amb la cuina tradicional.

Núria Sosa ens parlarà de les novetats i notícies relacionades amb el món digital. I Marco Antonio Otero donarà el toc d’humor repassant el llistat de les Apps més utilitzades al món, parlarem d’un llistat de les més inútils que ha trobat,i moltes curiositats més.

“Fora d’hora” és un programa dedicat al món digital i a les xarxes socials. L’espai radiofònic està conduït per Julià Frau amb les segones veus de Núria Sosa i Marco Antonio Otero. El programa reuneix persones que són populars a les xarxes socials amb altres que són conegudes per la seva feina als mitjans de comunicació. Cada programa consta d’una entrevista, una tertúlia molt animada i sorpreses diverses.

El podeu seguir en directe cada divendres vespre de 21 a 23 h, o veure’l en “streaming” a https://ib3.org/directe?c=radio