FORA D’HORA
Mulla’t 2019 i Alba González i Toni Rigo, de ‘Darrera hora’

Divendres a les 21h

Aquest divendres començarem parlant amb els presentadors del Darrera hora del programa d’IB3 Televisió 5 dies, Alba González i Toni Rigo.  

També ens visitarà l’escola de teatre Scenarium i també membres de l´ASOCIACIÓN BALEAR D’ESCLEROSIS MÚLTIPLE (ABDEM) per parlar-nos del Mulla´t 2019 i de les seves activitats a les xarxes socials.

Núria Sosa ens parlarà de les novetats i notícies relacionades amb el món digital, I Marco Antonio Otero donarà el toc d’humor ja que repassaràel llistat de les apps més utilitzades al món, parlarem d´ un llistat de les més inútils que ha trobat i moltes curiositats més.

“Fora d’hora” és un programa dedicat al món digital i a les xarxes socials. L’espai radiofònic està conduït per Julià Frau amb les segones veus de Núria Sosa i Marco Antonio Otero. El programa reuneix persones que són populars a les xarxes socials amb altres que són conegudes per la seva feina als mitjans de comunicació. Cada programa consta d’una entrevista, una tertúlia molt animada i sorpreses diverses.

El podeu seguir en directe cada divendres vespre de 21 a 23 h, o veure’l en “streaming” a https://ib3.org/directe?c=radio