FORA D’HORA
Un nou programa replet de convidats i tertúlies diverses

Divendres a les 21h

Com cada divendres, tenim un capítol nou del programa Fora d’Hora. El programa dedicat al món digital que podeu escoltar cada divendres de 21.00 h a 23.00 h a ib3 ràdio. 

Aquesta setmana compta amb diversos convidats. Primerament, conversarem amb l’equip d’Esports  d’IB3 que ens explicaran i detallaran algunes de les anècdotes o situacions complicades que han viscut davant el micròfon. 

A més a més, ens visitaran tres convidats més. Per una banda, comptarem amb la presència d’un nedador amb 16 medalles olímpiques i que fa servir les seves xarxes diàriament, Xavi Torres.

Per altra banda, tindrem a Julián Aguirre, un periodista pendent de tot allò que fan els famosos que venen a Mallorca. Finalment, Vanessa Ramos, que ens explicarà la importància que té fer la transformació digital per a empreses i negocis. 

Durant el programa, farem les diferents seccions de cada divendres. Núria Sosa i les últimes novetats en xarxes socials; Marco Antonio Otero  amb les xarxes socials més curioses i Isaac Hernández, que ens posa al dia amb els successos més importants d’aquesta setmana. 

Recordeu que aquest és un programa gravat en càmeres durant les hores que s’emet en directe, per això el podeu veure a posteriori al canal de YouTube, a més d’escoltar-lo.

El podeu seguir en directe cada divendres vespre de 21 a 23 h, o seguir-lo a les xarxes socials @fdhib3

 

Podeu recuperar els antics programes aquí i també al YouTube d’ib3