FORA D’HORA
Victòria Maldi, d’‘Un Vermut amb na Maldi’ i Tolo Piza

Divendres a les 21h

Aquest divendres 26 nou programa a les 21.00 h de ‘Fora d’Hora’ amb dos convidats nous.

Primerament trobarem a Victòria Maldi, presentadora del programa ‘Un vermut amb na Maldi’ d’IB3 Televisió que ens parlarà de les seves xarxes socials i ens explicarà algunes curiositats del seu programa.

També tindrem com a convidat a Tolo Piza, un jove científic i professor apassionat que es defineix com docentment incorrecte i que a les xarxes socials diu ser un 10% trol i un 90% ‘hater’.

A més a més, tindrem la secció de Núria Sosa que ens parlarà sobre les novetats i notícies relacionades amb el món digital. Marco Antonio Otero, donarà el toc d’humor com cada setmana, en aquest cas amb el llistat dels casos més polèmics i comentats a YouTube. I n’Isaac Hernández  repassarà les notícies i successos més destacats de la setmana.

“Fora d’hora” és un programa dedicat al món digital i a les xarxes socials. L’espai radiofònic està conduït per Julià Frau amb les segones veus de Núria Sosa i Marco Antonio Otero. El programa reuneix persones que són populars a les xarxes socials amb altres que són conegudes per la seva feina als mitjans de comunicació. Cada programa consta d’una entrevista, una tertúlia molt animada i sorpreses diverses.

El podeu seguir en directe cada divendres vespre de 21 a 23 h, o seguir-lo a les xarxes socials @fdhib3

Fora d’Hora