FORA+D%26apos%3BHORA%3A+Vict%C3%B2ria+Morell+%28programa+Dones%29+i+Maribel+Val%C3%A8ncia+%28Community+manager+de+Colonette%29

Divendres a les 21h

FORA D’HORA: Victòria Morell (programa Dones) i Maribel València (Community manager de Colonette)

Aquest divendres el programa Fora d’Hora compta amb nous convidats que encetaran noves tertúlies i temes a debatre.

A les 21.00 començaran amb un tema d’obertura que serà l’inici del programa. Tot seguit, tindran als estudis d’IB3 Ràdio la directora i presentadora del programa Dones Victòria Morell. Dones, és el programa feminista d’IB3 Ràdio que s’emet els dimecres a les 18.00 h. Ens parlarà de les xarxes socials en clau femenina i de com el món digital ha obert moltes portes al col·lectiu.

A continuació, es farà la secció de Núria Sosa, qui ens comenta algunes de les novetats i notícies relacionades amb el món digital. Repassarà el 21è aniversari de Google i algunes dates importants al calendari social media del mes d’octubre.

Els següents convidats a l’estudi seran Maribel València i Joan Marquès. Maribel és community manager de la marca de granissats Colonette. Parlarà sobre campanyes amb influencers, les xarxes socials i el seu dia a dia. I també ens informarà de totes les noves en el món dels granissats.

Per altra banda, Joan Marques ens parlarà de les xarxes socials en el món esportiu i de com els esportistes mouen masses. A poc a poc, s’estan convertint en influencers amb molts de seguidors.

També es farà la secció de Marco Antonio Otero que donarà el toc d’humor al programa amb les 10 campanyes publicitàries més desastroses del darrer any.

Fora d’Hora és el programa sobre xarxes socials i el món digital. El podeu escoltar en directe sempre els divendres de 21.00 h a 23.00 h del vespre. Sintonitzant IB3 Ràdio o des del web 

Recordeu que també podeu veure el programa a YouTube un cop emès.